Website laten maken

Wij bouwen razendsnelle en unieke WordPress websites

Met onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak bekijken we samen de mogelijkheden voor jouw organisatie. Onze websites zijn gemakkelijk te beheren, stijlvol en functioneel. Ook na de oplevering van je website kun je altijd bij ons terecht.

4.9 / 5 sterren op basis van 60+ beoordelingen

Website laten maken Groningen

Onze garanties

We werken voor zowel grote als kleine bedrijven en organisaties en denken graag met je mee. Ondanks dat we een flinke groei hebben doorgemaakt, hebben we onze persoonlijke benadering behouden.

Plan van aanpak

Samen maken we een plan van aanpak. Vervolgens bouwen wij de website. Ook wat betreft hosting en onderhoud kunnen we je ontzorgen.

Persoonlijk

We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid. Toch hebben we onze persoonlijke aanpak behouden. Je hebt één contactpersoon die graag met je meedenkt.

Goede support

Je website kun je gemakkelijk zelf beheren. Mocht je toch ergens niet uitkomen, dan blijven we altijd bereikbaar voor vragen. Liever website-wijzigingen door ons laten doen? Geen probleem 🙂

Afspraak is afspraak

Je kunt bij ons rekenen op duidelijke en betrouwbare communicatie. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken. Ook als het om strakke deadlines gaat.

Creatief & Flexibel

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en online marketing. Die kennis maakt ons creatief en flexibel. Geen bureaucratische onzin, maar snel spijkers met koppen slaan.

Joep Franssen
Met ons aan de slag?

Wil je informatie over ons aanbod of een van onze diensten? Of ben je een klant en heb je een vraag? Of wil je iets anders met ons delen? Neem contact met ons op en Joep helpt je graag verder!

WebNexus dacht mee, voelde aan wat wij wilden en kwam met mooie oplossingen. Ook werd snel gereageerd op onze vragen en opmerkingen. Dat is ook nu – bij onderhoud en eventuele aanpassingen – het geval. WebNexus zet net dat stapje extra!
Renate van Zorgbelang
Renate van Peet
Zorgbelang Groningen

Onze werkwijze

Wij hechten veel waarde aan een gestructureerde aanpak. Op die manier kunnen we in korte tijd spijkers met koppen slaan.

Vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden

Graag zien we je aanvraag tegemoet. In een vrijblijvend gesprek spreken we vervolgens de mogelijkheden door. Op basis van dit gesprek maken we een scherp voorstel met een concreet plan van aanpak.

Aan de slag!

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte bouwen wij op een testlocatie de eerste opzet van de homepage. Deze sturen we door voor feedback. We gaan aan de slag met je input, tot je volledig tevreden bent.

Doorontwikkelen website en feedbackrondes

Zodra de homepage gereed is, bouwen we de andere pagina’s in dezelfde stijl op. Het geheel moet kloppen dus we zorgen voor een consistente vormgeving. Tussendoor volgen er meerdere feedbackrondes om zo tot het beste resultaat te komen.

Livegang!

Zodra de website helemaal naar wens is, zetten we deze live. Wij kunnen hosting en onderhoud voor je uit handen nemen, maar je mag dit ook in eigen beheer doen.

Boris de Jong
Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Boris
Zij gingen je voor: