Over ons

Een jong en fris webdesignbureau opgericht door ambitieuze studenten

WebNexus is opgericht door studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en Universiteit Utrecht. Wij helpen organisaties aan een functionele en stijlvolle website tegen een eerlijke prijs. Geen dure kantoren, auto’s of andere overheadkosten. Gewoon een aantal gedreven studenten met gevoel voor webdesign en passie voor online marketing.

Over WebNexus
Over ons

Flexibel en daadkrachtig

Sinds onze oprichting hebben we meer dan 150 websites gebouwd. We hebben veel opdrachtgevers zien en helpen groeien. Wat begon met kleinschalige projecten is inmiddels gegroeid naar de bouw van ons eigen WordPress-thema, waarmee we nu grote en kleine organisaties aan een goede website helpen.

Ondanks dat we een flinke groei hebben doorgemaakt, hebben we onze persoonlijke benadering behouden. We hechten veel waarde aan flexibiliteit en snel handelen. Geen bureaucratische onzin of lange wachttijden, maar snel spijkers met koppen slaan.

Tijdlijn

Sinds onze oprichting zijn we elk jaar gegroeid. Wij nemen je mee in onze belangrijkste ontwikkelingen.

Amersfoort koppelpoort

2015. Oprichting WebNexus

Joep richt WebNexus op als eenmanszaak met als doel om lokale ondernemers uit Amersfoort aan een website te helpen.

Over WebNexus

2016 en 2017. WebNexus wordt VOF

Boris sluit zich aan bij WebNexus en het bedrijf verhuist naar de Puddingfabriek in Groningen en helpt steeds meer ondernemers aan een website.

Team WebNexus 2019

2018-2020. Samenwerkingen en verdere groei

Naast het ondersteunen van veel kleine organisaties, werken we in 2018-2020 ook voor grotere opdrachtgevers zoals de KAS Bank, Protix en de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast verhuizen we naar de Printfabriek.

WebNexus - Over ons

2021 en 2022. Volledige rebranding en uitbreiding diensten

We steken onze eigen website in een nieuw jasje en breiden onze diensten uit. Tijdens deze corona-periode werken we veel vanuit huis en is Google Meet onze beste vriend geworden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij vinden het belangrijk om ons ook jaarlijks in te zetten voor non-profits en goede doelen. Ieder jaar steunen we een non-profit door kosteloos een website op te leveren. Zo zijn we digitale partner van de Diyalo Foundation. Daarnaast zijn we ons ervan bewust dat grote datacenters, waar websites gehost worden, enorm vervuilend kunnen zijn. We kiezen daarom dus voor ‘groene’ webhosting voor zowel onze eigen website als voor opdrachtgevers die door ons hun website laten hosten.

Diyalo Foundation

Webdesign Groningen

Ervaringen van opdrachtgevers

Sinds 2015 werken we vanuit Groningen voor organisaties door het hele land. Vanaf 2020 zijn we ook gevestigd in Utrecht om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen helpen.

Ik kan WebNexus iedereen aanraden! Inmiddels doe ik al 3 jaar zaken met deze partij. Een genot om mee samen te werken en dat kon ik van mijn vorige 3 webdesigners absoluut niet zeggen!
Robert Kreuze
Robert Kreuze
Bella Umbria
Ik ben erg tevreden over WebNexus. Ze hebben een prachtige website voor ons gebouwd, dachten vanaf het offertegesprek inhoudelijk mee waardoor er een helder plan lag. Ook tijdens het bouwen bleven ze geduldig en proactief als wij over onze teksten, afbeeldingen of vormgeving nog niet tevreden waren. Het resultaat mag er zeker wezen, we zijn er trots op! En ook nu kunnen we bij Joep en Boris terecht als we iets willen wijzigen of toevoegen aan onze site. Kortom, zoek je een betaalbare website gebouwd door een jong bedrijf vol frisse ideeën? Ga dan naar Webnexus.
Roos Edens
Roos Edens
MeeLab
WebNexus bouwde een nieuwe website voor het Koninklijk Nederlands Instituut Rome en leverde prima kwaliteit: betrouwbaar, behulpzaam en heel prettig in de communicatie. Van harte aanbevolen!
Arthur Weststeijn
Arthur Weststeijn
KNIR
Joep Franssen WebNexus
Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Joep
Zij gingen je voor: