150+ geslaagde projecten
T500 Young Talents 2019 & 2021
7+ jaar actief in heel Nederland
4.9 / 5 sterren | 60+ reviews
webdesignbureau WebNexus

Website laten maken in Leiden

Resultaatgerichte WordPress websites

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel webdesignbureau? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bouwen websites die je concurrenten doen verbluffen.

Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren
Compleet. Professioneel. Winstgevend.

Webdesignbureau WebNexus

Op zoek naar webdesigners uit Leiden?

In Leiden wordt jaarlijks het ondernemersklimaat gemeten. Ondernemers kunnen hun mening geven over de voorzieningen voor ondernemers in de regio. Jaarlijks valt het cijfer in Leiden uit tussen de 5.8 en 6.1. Veel ondernemers zijn over het geheel tevreden, maar vaak is er wat lichte kritiek op gebrek aan parkeermogelijkheden. Echter, er zitten hier vrij veel ondernemers die natuurlijk allemaal behoefte hebben aan een professionele website. Wij helpen je hier graag bij.

Leiden

Wat doen we

Veelgestelde vragen over onze diensten

We hopen dat we zoveel mogelijk van je vragen al hebben kunnen beantwoorden. Mocht dat helaas niet zo zijn, dan zetten we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Moet ik aanpassingen aan de website altijd door jullie laten doen? Of kan ik zelf ook dingen aanpassen?

Omdat we niet willen dat je volledig van ons afhankelijk bent in het beheren van je website, is het doen van aanpassingen aan onze websites erg gemakkelijk. Al onze websites maken we met het WordPress CMS. Hierdoor kun je eenvoudig zelf aan de slag met het aanpassen van afbeeldingen, logo’s of teksten. Als je het prettiger vindt om door ons ondersteund te worden na de oplevering van je website, dan kan dat ook. In dat geval kunnen wij de aanpassingen voor je doen voor een vast tarief. Mocht je wel zelf aan de slag willen met je website, maar niet weten waar je moet beginnen, dan bieden we ook 1-op-1 hulp aan waarmee we je laten zien hoe je je website kunt beheren en pagina’s kunt wijzigen. Als je vragen hebt kun je ons ook altijd telefonisch of per mail bereiken.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wat is de totale investering als ik jullie mijn website wil laten bouwen?

We bouwen websites vanaf 2.000 euro. Dit is afhankelijk van jouw specifieke wensen. Een eenvoudige website met zo’n 5-6 pagina’s en een uniek design bouwen we meestal voor 2.500 tot 3.000 euro. Een website met maatwerk-functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops of andere maatwerk-modules bouwen we vanaf 3.000 euro. Voor een accurate inschatting voor jouw situatie kun je het beste een gratis en vrijblijvend offertevoorstel aanvragen. Dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn binnen jouw budget.

Hosting en onderhoud

Regelen jullie de hosting en domeinregistratie voor mijn website?

We nemen de technische zaken graag voor je uit handen en bieden daarom naast het ontwerpen van je website ook de hosting en het onderhoud aan met ons Hosting & Onderhoudspakket. We registreren (indien nodig) je domeinnaam, zorgen ervoor dat de hosting op orde is en updaten elke maand alle plugins, thema’s en natuurlijk WordPress zelf. Daarnaast verzorgen we indien nodig ook je (zakelijke) e-mail en eventueel het overzetten van oude e-maildata naar een nieuwe locatie. Ook kunnen we e-maildiensten zoals Google Workspace (voorheen Google Suite) en Microsoft Office 365 voor je installeren en koppelen aan jouw e-mailadressen. Vraag voor meer informatie gerust een vrijblijvend voorstel voor hosting & onderhoud aan via het contactformulier op onze contactpagina.

WebNexus Webdesign Groningen

Waarom ons kiezen voor je nieuwe website?

We bouwen al onze website op maat en proberen ons te onderscheiden door unieke websites te maken met een aansprekend design en focus op functionaliteit. Liever een concrete, mooie website met een snelle laadtijd dan al te veel poespas en gekke effecten. We zijn jong en beschikken daardoor over de meest up-to-date kennis op het gebied van webdevelopment en online-marketing. Dit doen we vanaf 2015 en ondertussen hebben we al meer dan 150 opdrachtgevers aan een passende website geholpen. We zijn in Groningen en sinds kort ook in Utrecht gevestigd en werken voor opdrachtgevers van Friesland tot Limburg. Aarzel niet ons een berichtje te sturen, dan overleggen we over de mogelijkheden en maken we een voorstel op maat.

Case study

2daysmood

2daysmood is een bedrijf dat bedrijven ondersteunt bij het meten en verbeteren van werknemersgeluk. In 2017 kwamen wij in contact met 2daysmood en hebben we een duidelijk plan van aanpak hebben opgesteld naar aanleiding van verschillende gesprekken. De website had twee belangrijke speerpunten: nieuwe leads genereren aan de hand van een free trial dat ze voor hun product beschikbaar hadden gesteld. En nummer twee: een koppeling met de login portal van de 2daysmood applicatie.

De livegang voor deze website ging gefaseerd en na de eerste versie werd al snel een tweede versie gepubliceerd. Daarbij moest er ook meertaligheid ingebouwd worden. Er is een hoop geëxperimenteerd wat betreft kleurstelling en hoe de call-to-action knoppen het beste tot haar recht kwamen. Uiteindelijk is er gekozen voor de 2daysmood kleuren groen en opvallende oranje buttons.

2daysmood
WebNexus | Webdesign Groningen
4.9
Gebaseerd op 57 beoordelingen
Joep en Boris van WebNexus leveren uitstekend werk! Ze hebben veel kennis, denken met je mee en zijn heel flexibel. Fijn samenwerken!
Joyce
Joyce
12:46 31 Jul 18
Hele fijne samenwerking! Ik ben heel blij met mijn website! Top bedankt mannen:)
Farahnazh R
Farahnazh R
15:12 11 Jan 18
Website laten bouwen door Joep. Werkt goed, is overzichtelijk en hij heeft duidelijk uitgelegd wat wij zelf kunnen veranderen/toevoegen. En als we dat niet goed doen heeft hij altijd nog een back-up!
Peter van der Mark
Peter van der Mark
18:48 16 Dec 20
Hele snelle service bij stellen van vraag. Viavia terecht gekomen bij hen. Door goede samenwerking van de jongens snel contact met de juiste persoon in het team. Boris had het probleem zomaar opgelost. Helemaal top!
Karin de Jong (Beestkracht)
Karin de Jong (Beestkracht)
19:46 04 Jun 19
Via WebNexus de kans gekregen om tegen lage kosten toch een mooie website neer te zetten. Voordeel is dat je veel zelf kan doen en als je er zelf niet uitkomt, helpen ze je goed. Vaak maken ze dan even een instructie filmpje, zodat je het later nog eens terug kan kijken. Zeer tevreden over dit bedrijf
John Kamphuis
John Kamphuis
15:59 30 Dec 21
Boris van WebNexus heeft mij erg goed geholpen. De samenwerking is erg fijn en het werk dat ze doen is uitstekend!
Nolan Rook
Nolan Rook
10:52 10 Mar 20
Hebben een mooie webshop voor mijn winkel gemaakt. Goed contact en prijs is ook relatief goed. Zeker een aanrader.
Max van der Zee
Max van der Zee
18:05 21 Oct 16
Goed bereikbaar en snelle response op voorgestelde verbeteringen voor onze website, aanrader!
Job van Boven
Job van Boven
13:59 03 Nov 22
Ik kan Webnexus iedereen aanraden! Inmiddels doe ik al 3 jaar zaken met hun. Een genot om mee samen te werken en dat kon ik van mijn vorige 3 webdesigners absoluut niet zeggen!
Robert Kreuze
Robert Kreuze
16:48 17 Dec 17
Zeer positieve ervaring met Joep en Boris. Altijd bereikbaar, verstand van zaken en denken goed mee. Daarnaast eerlijk en realistisch over de mogelijkheden die zij kunnen verwezenlijken. Top!
Julian Noteboom
Julian Noteboom
18:23 08 Dec 16
Snelle communicatie en goede kwaliteit. Geen 9 tot 5 mentaliteit, wat in dit geval erg fijn was!
Max van Hasenbroek
Max van Hasenbroek
12:52 19 Jun 18
De website van De Koperen Tuin hebben we laten maken bij WebNexus. Boris & Joep hebben in relatief korte tijd een vrij complexe website gebouwd, die overzichtelijk is en er ook nog mooi uit ziet. Ze reageren snel op vragen en verwerken feedback zorgvuldig, dat maakt het erg prettig samenwerken!
Marc van Eck
Marc van Eck
07:12 05 Jan 21
De mannen van Webnexus ontzorgen tot in het laatste detail en doen wat ze beloven. Erg tevreden over de snelheid, het efficiënte proces, de open en eerlijke communicatie én het resultaat. Dat ziet er gaaf uit!
Ruud Race
Ruud Race
18:32 18 Jan 19
WebNexus heeft een supersite voor ons gebouwd. Erg leuke en professionele jongens die weten wat je nodig hebt. Ze luisteren goed (zeldzame eigenschap) en maken de site zodat het perfect aansluit bij wat jij voor ogen had. Absolute aanrader!!
Ben de Koe
Ben de Koe
09:02 27 Jan 18
Super aardige mannen die weten wat belangrijk is.Ik zat op een dood spoor met het maken van mijn website.Joep & Joep en Boris hebben de boel vlot getrokken en 100% verbeterd.Leuke boys die weinig slapen, zijn altijd voor je bezig.Ze blijven vriendelijk, zelfs als ik soms een (te) kort berichtje stuur.We zijn nog niet klaar, want de site moet rustig aan verder ontwikkeld en doorgebouwd worden.Contact gaat via Whats App en email, wat zeer prettig is voor mij omdat ik in Vietnam werk.Alhoewel ik de site veel goedkoper in Vietnam kan laten maken, weet ik zeker dat ik goed zit bij WebNexus en hoop nog jaren lang plezier van mijn nieuwe web-vrienden te hebben.Top werk mannen ! Cam on rat nhieu !Frank Winkelman
inside saigon (wooden furniture makers)
inside saigon (wooden furniture makers)
16:32 05 Feb 18
Zeer flexibel en snelle response in combinatie met uitstekend web design maken WebNexus een geweldige partner!
Mert Ozturk
Mert Ozturk
21:10 07 Jan 21
Wij hebben een website laten ontwikkelen door WebNexus, deze is zonder problemen snel opgeleverd en was volledig naar wens zoals wij het graag zouden willen.
Vincent Gorissen
Vincent Gorissen
10:20 22 Oct 16
Boris en Joep van Webnexus hebben in korte tijd de website van meubelmakerij Casper Rutges geheel vernieuwd en aangepast aan de huidige standaard. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Hun communicatie is kernachtig, doeltreffend en zonder pretenties, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Kortom, ik kan webnexus van harte aanbevelen.
Casper Rutges
Casper Rutges
19:38 17 Jul 18
Great guys that turned around our website in short timeframe. Not afraid to work till late if needed for deadline. Thumbs up.
tarique arsiwalla
tarique arsiwalla
19:32 01 Feb 17
Goed werk afgeleverd en keurig afgeleverd!!
Wiljan van Maanen
Wiljan van Maanen
19:13 26 Aug 18
Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat van onze nieuwe website en hebben de samenwerking met WebNexus als zeer prettig ervaren. Joep en Boris hebben vanuit hun kennis proactief met ons meegedacht bij zowel de bouw als hosting van onze website. We kijken ernaar uit om de samenwerking met WebNexus voort te zetten!
max meertens
max meertens
13:25 11 Aug 22
Wij zijn tevreden over het eindresultaat van greenads.nu.Tevens nette prijzen.
M. Zwarts
M. Zwarts
10:50 05 Nov 18
We zijn heel blij met de nieuwe website die WebNexus voor het Huizinga Instituut heeft gebouwd. Zowel qua look als functionaliteiten is het precies geworden wat we wilden. Joep en Boris waren altijd snel en goed bereikbaar. Ze zijn servicegericht en prettig in de omgang. Een aanrader dus!
Annelien Krul
Annelien Krul
10:27 23 Nov 20
Working with the guys from Webnexus is great! Very professional, very quick. Besides delivering what you ask for, they are ready to think along with you to find the best way to achieve your goals. Highly recommended!
2daysmood Online
2daysmood Online
16:36 05 Jul 17
Joep van WebNexus heeft mij erg goed geholpen. De samenwerking is erg fijn en het werk dat ze doen is uitstekend.
Ilse Mennen
Ilse Mennen
09:45 28 Jun 19
Webnexus (Joep en Boris) heeft geweldig geholpen met onze nieuwe website. Prettige contact, ‘to-the-point’, snelle opvolging en doen wat ze beloven. Fijn om in Webnexus een goede partner voor hosting en toekomstig onderhoud te hebben gevonden.
Bart van den Heuvel
Bart van den Heuvel
09:43 15 Apr 23
In 2021 hebben wij de website van Curae laten updaten en restylen door WebNexus. Wij zijn erg te spreken over het eindresultaat. Er wordt op een prettige manier meegedacht en feedback wordt snel verwerkt. Daarnaast wordt er altijd snel gereageerd, de communicatie verloopt zeer vlot en prettig. Ook is het fijn dat de website nu goed zelf te onderhouden is.Kortom: prima ervaring met WebNexus!
Marcel van der Graaf
Marcel van der Graaf
09:44 05 Jan 22
Uitstekende en vooral vriendelijke hulp. Experts op het gebied van SEO met een goed gevoel voor wanneer iets volledig voor de klant kan worden opgepakt en wanneer enkel persoonlijk advies het meest passend is.
Siebren Hazelhoff Roelfzema
Siebren Hazelhoff Roelfzema
22:10 12 Jan 19
We hebben met veel plezier samengewerkt met WebNexus. Zij zijn deskundig, snel en denken erg fijn mee!
Mijntje ten Brummelaar
Mijntje ten Brummelaar
08:13 17 Nov 22
Ik ben erg tevreden over Webnexus. Ze hebben een prachtige website voor ons gebouwd, dachten vanaf het offertegesprek inhoudelijk mee waardoor er een helder plan lag. Ook tijdens het bouwen bleven ze geduldig en proactief als wij over onze teksten, afbeeldingen of vormgeving nog niet tevreden waren. Het resultaat mag er zeker wezen, we zijn er trots op! En ook nu kunnen we bij Joep en Boris terecht als we iets willen wijzigen of toevoegen aan onze site. Kortom, zoek je een betaalbare website gebouwd door een jong bedrijf vol frisse ideeën? Ga dan naar Webnexus.
Roos Edens
Roos Edens
09:56 15 Mar 21
Meesterlijke kwaliteiten zijn hier te vinden afz een zeer tevreden klant.
Jeremy van der Plaats
Jeremy van der Plaats
13:34 14 Nov 17
Ik heb goede ervaring met de diensten van WebNexus. Ze bouwen goede kwaliteit website binnen no-time. Maatwerk tegen een laag tarief, top!
Danny Verhoeven
Danny Verhoeven
15:20 04 Jan 18
Inmiddels al 2 keer zaken gedaan met WebNexus, in het specifiek met Joep. Kan niet anders zeggen dat WebNexus de beste keus is voor ondernemers die snel een goede website willen tegen een ZEER schappelijke prijs.
Wouter Dirkse
Wouter Dirkse
07:28 29 Jun 17
Conversiegericht, voorzien van Call to Action buttons, voorzien van CMS, responsive voor (mobiele) apparaten, SEO-Vriendelijk, voorzien van de laatste functionaliteiten. Dit is wat Boris heeft beloofd en wat hij zeker is nagekomen. Zeer service gericht, betrouwbaar en denkt graag mee. Alles wordt tot in details bij hem uitgewerkt en met ons overlegd. Wij zijn zeer gelukkig met onze all-in-one site. Aanrader.
Jasmijn Peters
Jasmijn Peters
22:26 19 Nov 16
WebNexus heeft ons geholpen bij onze websites en het onder één dak brengen van onze domeinen. Vakkundig en behulpzaam. Wij zijn meer dan tevreden met de diensten die zij leveren en hebben geleverd.
Marcella Meijer
Marcella Meijer
10:33 15 Oct 21
Via mijn andere werk was ik in aanraking gekomen met Joep en Boris van Webnexus. Dit was en is nog steeds een positieve ervaring. Toen er mij gevraagd werd om voor het bedrijf Passione a Pedali de website te maken, heb ik meteen Boris en Joep om advies gevraagd. Aanvankelijk wilde ik zelf het meeste werk doen (overijverig als ik ben), maar uiteindelijk had ik de hulp van Boris en Joep toch wel nodig en niet alleen vanwege de tijdsdruk. Zij leverden een super mooi en strak raamwerk, die ik daarna volledig zelf heb kunnen aanvullen, wat ik ook graag wilde. Ze staan altijd voor je klaar, zijn niet snel van hun stuk gebracht en weten van aanpakken.
Martine Nieuwenhuis
Martine Nieuwenhuis
13:28 30 Jan 18
Ik ben erg blij met de webshop die webnexus voor mij gemaakt heeft! Ze geven erg goede service en snappen mijn behoeften goed. Alleen maar lof!
A. Pals
A. Pals
18:36 03 Apr 18
Website snel na opdracht opgeleverd. Aanpassingen worden volgens afspraak gedaan. Snelle reactie en actie op mail contact. Al met al goede service voor een prima prijs.
Roel van der Heijden
Roel van der Heijden
07:59 12 Jan 17
Het is prettig samenwerken met slimme mensen! Ik heb de ervaring zeer positief ervaren door de snelle reacties en het hard doorwerken van WEBNEXUS.
Duco Telgenkamp
Duco Telgenkamp
09:18 04 Nov 22
Website laten ontwikkelen door WebNexus.nl Wij zijn erg tevreden over de geleverde resultaat.WebNexus.nl levert snel en goede maatwerk websites.Zei begrijpen erg goed wat de klant wil en zijn vlot in actie ondernemen.Echt een aanrader dus van ons kant een dikke 10.
FixEnjoy Bouw BV Amsterdam
FixEnjoy Bouw BV Amsterdam
19:45 04 Nov 18
WebNexus created an eye-catching and professional website for us in a short time. It was very pleasant to work with them. They listened to our input and feedback and communicated very clearly what would or wouldn’t work. I would definitely recommend them!
Isabelle Scholte
Isabelle Scholte
11:44 25 May 21
Ik ben erg tevreden over de ondersteuning van WebNexus bij het opzetten van onze website. Joep en Boris hebben goed naar onze wensen geluisterd en stonden open voor onze opmerkingen, zodat we samen een fraaie en goedwerkende site hebben gebouwd. Het betrof een website voor een Europees project, en ook onze partners waren enthousiast over de professionele look&feel van de site. Ik kan Webnexus van harte aanbevelen.
André Rosendaal
André Rosendaal
14:44 04 Apr 18
Joep en Boris van WebNexus hebben voor ROVENZO Hypotheken een prima en toegangelijke site gebouwd. De reacties van onze klanten bevestigen dit! Prettig contact met Joep en Boris die snel van begrip zijn. De site is binnen de afgesproken termijn tot stand gekomen. Echt een aanrader!
Egbert van der Ven
Egbert van der Ven
16:17 31 Oct 16
WebNexus bouwde een nieuwe website voor het Koninklijk Nederlands Instituut Rome en leverde prima kwaliteit: betrouwbaar, behulpzaam en heel prettig in de communicatie. Van harte aanbevolen!
arthur weststeijn
arthur weststeijn
22:14 03 Jul 17
Professionele jongens. Ze zijn makkelijk te benaderen en reageren en handelen snel naar de gewenste actie met een super resultaat!
Mirthe Booyink
Mirthe Booyink
17:01 10 Jan 18
WebNexus is een bedrijf dat gemakkelijk bereikbaar is, snel terugkoppelt, duidelijke afspraken maakt en het product levert waar de klant om vraagt. Ik ben erg tevreden over hun diensten!
Annemiek Mulder
Annemiek Mulder
09:00 17 Mar 20
Deze digibeet is perfect geholpen door Joep & Joep. Aanrader!
Kee Huidekoper
Kee Huidekoper
11:29 02 Aug 18
In 2020 hebben we met Webnexus de nieuwe website van Zorgbelang Groningen gerealiseerd. Wij zijn heel tevreden over het traject én het eindresultaat. Vanaf de start tot en met de oplevering was er een fijne samenwerking: Webnexus dacht mee, voelde aan wat wij wilden en kwam met mooie oplossingen. Ook werd snel gereageerd op onze vragen en opmerkingen. Dat is ook nu – bij onderhoud en eventuele aanpassingen – het geval. Webnexus zet net dat stapje extra!
Renate van Peet
Renate van Peet
12:50 04 Jan 21
js_loader

Misschien vind je dit ook interessant…

Webteksten laten schrijven of zelf doen?

Iedere website heeft een bepaalde vorm van content nodig. Uiteindelijk moet je namelijk wel vindbaar zijn voor jouw doelgroep. Bovendien…

Kip of het ei: eerst webdesign of toch copywriting?

Vraag het 10 onlinemarketeers en de kans is groot dat je een levendige discussie ontketent. Volgen de teksten nadat het…

Wat te doen bij plagiaat van teksten op jouw website?

Plagiaat van teksten op jouw website is natuurlijk erg vervelend. Je hebt je best gedaan om unieke, creatieve teksten te…

Joep Franssen WebNexus
Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Joep