150+ geslaagde projecten
T500 Young Talents 2019 & 2021
7+ jaar actief in heel Nederland
4.9 / 5 sterren | 60+ reviews
webdesignbureau WebNexus

Website laten maken in Zwolle

Resultaatgerichte WordPress websites

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel webdesignbureau? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bouwen websites die je concurrenten doen verbluffen.

Volledig geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Razendsnel, flexibel en gemakkelijk zelf te beheren
Compleet. Professioneel. Winstgevend.

Webdesignbureau WebNexus

Op zoek naar webdesigners uit Zwolle?

Over WebNexus webdesign
Wij zitten gevestigd in een kantoorpand in Zwolle. Wij hebben een locatie op het stationsplein. Om die reden verwelkomen we graag ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe website. Wij weten met onze jarenlange ervaring hoe een website het beste opgezet kan worden. Geen uitdaging is ons te groot en wij kunnen uiteenlopende functionaliteiten inbouwen. Meertaligheid, webshop, complexe contactformulieren of gewoon een eenvoudige en degelijke website? Wij hebben voor iedere wens een passende oplossing. Nieuwsgierig geworden? Graag denken we met je mee over de mogelijkheden.

Over Zwolle
Zwolle scoort bovengemiddeld wat betreft het ondernemersklimaat. Jaarlijks wordt er gepeild hoe ondernemers uit de regio denken over de faciliteiten die de gemeente biedt om lokale ondernemers te ondersteunen. In Zwolle werd in 2017 als rapportcijfer een 6.8 gegeven. Mocht je ook ondernemen in de regio Zwolle en op zoek zijn naar een nieuwe website? Vraag dan gerust een offerte aan.

Zwolle

Wat doen we

Veelgestelde vragen over onze diensten

We hopen dat we zoveel mogelijk van je vragen al hebben kunnen beantwoorden. Mocht dat helaas niet zo zijn, dan zetten we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Zeker! Wij werken met het WordPress CMS met als grote voordeel dat je hier gemakkelijk zelf aanpassingen mee kunt maken. Je kunt de website gelijk aan de voorkant aanpassen, zodat je meteen de wijzigingen visueel kunt zien zonder dat je met allerlei moeilijke programmeertalen moet ploeteren. En mocht je er toch niet uitkomen, dan zijn wij er altijd voor je om je te ontzorgen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wat kost een website bij jullie?

De kosten voor de ontwikkeling van een website variëren sterk, maar doorgaans rekenen wij 1500-5000 euro ex. btw. voor de ontwikkeling van een website. Daarnaast hebben wij een sterk netwerk van samenwerkingspartners en andere webdesignbureaus uit alle prijsranges mocht uw budget niet toereikend zijn. Doe dus gerust een aanvraag om te kijken of we een goede match zijn.

Hosting en onderhoud

Bieden jullie ook hosting en onderhoud?

Wij bieden ook de mogelijkheid om hosting en onderhoud door ons te laten uitvoeren. Wij beheren voor meer dan 50 opdrachtgevers de website en doen ook de domeinregistratie, zakelijke mailomgeving, hosting, onderhoud en backups. De kosten hangen af van de omvang van de website.

WebNexus Webdesign Groningen

Hoe snel kunnen jullie een website realiseren?

Een webdesigntraject duurt bij ons doorgaans 4-6 weken. Vanaf het moment dat wij teksten en afbeeldingen ontvangen, kunnen wij aan de slag met de ontwikkeling. In twee weken tijd hebben wij een eerste opzet gemaakt. Zodra deze volledig naar wens is, bouwen we ook de andere pagina’s in dezelfde stijl. De snelheid van het traject hangt ook sterk af van hoe snel wij feedback ontvangen. Daarnaast stemmen wij vooraf altijd een tijdsplanning af met de opdrachtgever. Hierdoor weet iedereen wanneer wie wat op/aanlevert.

Case study

Meubelmaker Casper Rutges

Voor Meubelmaker Casper Rutges hebben we twee verschillende trajecten uitgevoerd. We zijn begonnen met de bouw van een nieuwe website gericht op het verhogen van de conversies. De voormalige website trok wel bezoekers maar bracht te weinig nieuwe klanten op. Om die reden hebben we bij de nieuwe website aantrekkelijke call-to-action knoppen toegevoegd en de contactformulieren gebruiksvriendelijker en attractiever gemaakt. Na livegang zagen we meteen rendement.

Voor een meubelmaker is het belangrijk dat er veel visueel materiaal op de website zichtbaar is. Zo hebben we meerdere galerijen toegevoegd en veel aandacht besteed aan de opmaak van de header images. Een bezoeker moet binnen een paar secondes overtuigd worden van een bepaald meubel of kleurstelling. Hier hebben we de website op afgestemd.

Vervolgens hebben we ook een SEO-traject uitgevoerd van grofweg drie maanden waarmee we de organische vindbaarheid van de website een enorme boost hebben gegeven. Doordat de website qua structuur goed in elkaar zit, hebben we met linkbuilding enorm positieve resultaten kunnen boeken (meer dan 100% organische groei in bezoekers).

Meubelmaker Casper Rutges
WebNexus | Webdesign Groningen
4.9
Gebaseerd op 57 beoordelingen
Ik kan Webnexus iedereen aanraden! Inmiddels doe ik al 3 jaar zaken met hun. Een genot om mee samen te werken en dat kon ik van mijn vorige 3 webdesigners absoluut niet zeggen!
Robert Kreuze
Robert Kreuze
16:48 17 Dec 17
In 2020 hebben we met Webnexus de nieuwe website van Zorgbelang Groningen gerealiseerd. Wij zijn heel tevreden over het traject én het eindresultaat. Vanaf de start tot en met de oplevering was er een fijne samenwerking: Webnexus dacht mee, voelde aan wat wij wilden en kwam met mooie oplossingen. Ook werd snel gereageerd op onze vragen en opmerkingen. Dat is ook nu – bij onderhoud en eventuele aanpassingen – het geval. Webnexus zet net dat stapje extra!
Renate van Peet
Renate van Peet
12:50 04 Jan 21
Via mijn andere werk was ik in aanraking gekomen met Joep en Boris van Webnexus. Dit was en is nog steeds een positieve ervaring. Toen er mij gevraagd werd om voor het bedrijf Passione a Pedali de website te maken, heb ik meteen Boris en Joep om advies gevraagd. Aanvankelijk wilde ik zelf het meeste werk doen (overijverig als ik ben), maar uiteindelijk had ik de hulp van Boris en Joep toch wel nodig en niet alleen vanwege de tijdsdruk. Zij leverden een super mooi en strak raamwerk, die ik daarna volledig zelf heb kunnen aanvullen, wat ik ook graag wilde. Ze staan altijd voor je klaar, zijn niet snel van hun stuk gebracht en weten van aanpakken.
Martine Nieuwenhuis
Martine Nieuwenhuis
13:28 30 Jan 18
Ik heb goede ervaring met de diensten van WebNexus. Ze bouwen goede kwaliteit website binnen no-time. Maatwerk tegen een laag tarief, top!
Danny Verhoeven
Danny Verhoeven
15:20 04 Jan 18
Wij hebben een website laten ontwikkelen door WebNexus, deze is zonder problemen snel opgeleverd en was volledig naar wens zoals wij het graag zouden willen.
Vincent Gorissen
Vincent Gorissen
10:20 22 Oct 16
Goed werk afgeleverd en keurig afgeleverd!!
Wiljan van Maanen
Wiljan van Maanen
19:13 26 Aug 18
Ik ben erg tevreden over de ondersteuning van WebNexus bij het opzetten van onze website. Joep en Boris hebben goed naar onze wensen geluisterd en stonden open voor onze opmerkingen, zodat we samen een fraaie en goedwerkende site hebben gebouwd. Het betrof een website voor een Europees project, en ook onze partners waren enthousiast over de professionele look&feel van de site. Ik kan Webnexus van harte aanbevelen.
André Rosendaal
André Rosendaal
14:44 04 Apr 18
We zijn heel blij met de nieuwe website die WebNexus voor het Huizinga Instituut heeft gebouwd. Zowel qua look als functionaliteiten is het precies geworden wat we wilden. Joep en Boris waren altijd snel en goed bereikbaar. Ze zijn servicegericht en prettig in de omgang. Een aanrader dus!
Annelien Krul
Annelien Krul
10:27 23 Nov 20
Het is prettig samenwerken met slimme mensen! Ik heb de ervaring zeer positief ervaren door de snelle reacties en het hard doorwerken van WEBNEXUS.
Duco Telgenkamp
Duco Telgenkamp
09:18 04 Nov 22
Zeer flexibel en snelle response in combinatie met uitstekend web design maken WebNexus een geweldige partner!
Mert Ozturk
Mert Ozturk
21:10 07 Jan 21
WebNexus created an eye-catching and professional website for us in a short time. It was very pleasant to work with them. They listened to our input and feedback and communicated very clearly what would or wouldn’t work. I would definitely recommend them!
Isabelle Scholte
Isabelle Scholte
11:44 25 May 21
Hele snelle service bij stellen van vraag. Viavia terecht gekomen bij hen. Door goede samenwerking van de jongens snel contact met de juiste persoon in het team. Boris had het probleem zomaar opgelost. Helemaal top!
Karin de Jong (Beestkracht)
Karin de Jong (Beestkracht)
19:46 04 Jun 19
Deze digibeet is perfect geholpen door Joep & Joep. Aanrader!
Kee Huidekoper
Kee Huidekoper
11:29 02 Aug 18
Joep en Boris van WebNexus leveren uitstekend werk! Ze hebben veel kennis, denken met je mee en zijn heel flexibel. Fijn samenwerken!
Joyce
Joyce
12:46 31 Jul 18
WebNexus is een bedrijf dat gemakkelijk bereikbaar is, snel terugkoppelt, duidelijke afspraken maakt en het product levert waar de klant om vraagt. Ik ben erg tevreden over hun diensten!
Annemiek Mulder
Annemiek Mulder
09:00 17 Mar 20
In 2021 hebben wij de website van Curae laten updaten en restylen door WebNexus. Wij zijn erg te spreken over het eindresultaat. Er wordt op een prettige manier meegedacht en feedback wordt snel verwerkt. Daarnaast wordt er altijd snel gereageerd, de communicatie verloopt zeer vlot en prettig. Ook is het fijn dat de website nu goed zelf te onderhouden is.Kortom: prima ervaring met WebNexus!
Marcel van der Graaf
Marcel van der Graaf
09:44 05 Jan 22
Inmiddels al 2 keer zaken gedaan met WebNexus, in het specifiek met Joep. Kan niet anders zeggen dat WebNexus de beste keus is voor ondernemers die snel een goede website willen tegen een ZEER schappelijke prijs.
Wouter Dirkse
Wouter Dirkse
07:28 29 Jun 17
Joep en Boris van WebNexus hebben voor ROVENZO Hypotheken een prima en toegangelijke site gebouwd. De reacties van onze klanten bevestigen dit! Prettig contact met Joep en Boris die snel van begrip zijn. De site is binnen de afgesproken termijn tot stand gekomen. Echt een aanrader!
Egbert van der Ven
Egbert van der Ven
16:17 31 Oct 16
Hele fijne samenwerking! Ik ben heel blij met mijn website! Top bedankt mannen:)
Farahnazh R
Farahnazh R
15:12 11 Jan 18
Joep van WebNexus heeft mij erg goed geholpen. De samenwerking is erg fijn en het werk dat ze doen is uitstekend.
Ilse Mennen
Ilse Mennen
09:45 28 Jun 19
De mannen van Webnexus ontzorgen tot in het laatste detail en doen wat ze beloven. Erg tevreden over de snelheid, het efficiënte proces, de open en eerlijke communicatie én het resultaat. Dat ziet er gaaf uit!
Ruud Race
Ruud Race
18:32 18 Jan 19
Goed bereikbaar en snelle response op voorgestelde verbeteringen voor onze website, aanrader!
Job van Boven
Job van Boven
13:59 03 Nov 22
Snelle communicatie en goede kwaliteit. Geen 9 tot 5 mentaliteit, wat in dit geval erg fijn was!
Max van Hasenbroek
Max van Hasenbroek
12:52 19 Jun 18
Great guys that turned around our website in short timeframe. Not afraid to work till late if needed for deadline. Thumbs up.
tarique arsiwalla
tarique arsiwalla
19:32 01 Feb 17
Conversiegericht, voorzien van Call to Action buttons, voorzien van CMS, responsive voor (mobiele) apparaten, SEO-Vriendelijk, voorzien van de laatste functionaliteiten. Dit is wat Boris heeft beloofd en wat hij zeker is nagekomen. Zeer service gericht, betrouwbaar en denkt graag mee. Alles wordt tot in details bij hem uitgewerkt en met ons overlegd. Wij zijn zeer gelukkig met onze all-in-one site. Aanrader.
Jasmijn Peters
Jasmijn Peters
22:26 19 Nov 16
Wij zijn tevreden over het eindresultaat van greenads.nu.Tevens nette prijzen.
M. Zwarts
M. Zwarts
10:50 05 Nov 18
Ik ben erg tevreden over Webnexus. Ze hebben een prachtige website voor ons gebouwd, dachten vanaf het offertegesprek inhoudelijk mee waardoor er een helder plan lag. Ook tijdens het bouwen bleven ze geduldig en proactief als wij over onze teksten, afbeeldingen of vormgeving nog niet tevreden waren. Het resultaat mag er zeker wezen, we zijn er trots op! En ook nu kunnen we bij Joep en Boris terecht als we iets willen wijzigen of toevoegen aan onze site. Kortom, zoek je een betaalbare website gebouwd door een jong bedrijf vol frisse ideeën? Ga dan naar Webnexus.
Roos Edens
Roos Edens
09:56 15 Mar 21
Website laten ontwikkelen door WebNexus.nl Wij zijn erg tevreden over de geleverde resultaat.WebNexus.nl levert snel en goede maatwerk websites.Zei begrijpen erg goed wat de klant wil en zijn vlot in actie ondernemen.Echt een aanrader dus van ons kant een dikke 10.
FixEnjoy Bouw BV Amsterdam
FixEnjoy Bouw BV Amsterdam
19:45 04 Nov 18
Working with the guys from Webnexus is great! Very professional, very quick. Besides delivering what you ask for, they are ready to think along with you to find the best way to achieve your goals. Highly recommended!
2daysmood Online
2daysmood Online
16:36 05 Jul 17
Zeer positieve ervaring met Joep en Boris. Altijd bereikbaar, verstand van zaken en denken goed mee. Daarnaast eerlijk en realistisch over de mogelijkheden die zij kunnen verwezenlijken. Top!
Julian Noteboom
Julian Noteboom
18:23 08 Dec 16
Website snel na opdracht opgeleverd. Aanpassingen worden volgens afspraak gedaan. Snelle reactie en actie op mail contact. Al met al goede service voor een prima prijs.
Roel van der Heijden
Roel van der Heijden
07:59 12 Jan 17
Hebben een mooie webshop voor mijn winkel gemaakt. Goed contact en prijs is ook relatief goed. Zeker een aanrader.
Max van der Zee
Max van der Zee
18:05 21 Oct 16
WebNexus heeft een supersite voor ons gebouwd. Erg leuke en professionele jongens die weten wat je nodig hebt. Ze luisteren goed (zeldzame eigenschap) en maken de site zodat het perfect aansluit bij wat jij voor ogen had. Absolute aanrader!!
Ben de Koe
Ben de Koe
09:02 27 Jan 18
Boris en Joep van Webnexus hebben in korte tijd de website van meubelmakerij Casper Rutges geheel vernieuwd en aangepast aan de huidige standaard. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Hun communicatie is kernachtig, doeltreffend en zonder pretenties, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Kortom, ik kan webnexus van harte aanbevelen.
Casper Rutges
Casper Rutges
19:38 17 Jul 18
Boris van WebNexus heeft mij erg goed geholpen. De samenwerking is erg fijn en het werk dat ze doen is uitstekend!
Nolan Rook
Nolan Rook
10:52 10 Mar 20
Webnexus (Joep en Boris) heeft geweldig geholpen met onze nieuwe website. Prettige contact, ‘to-the-point’, snelle opvolging en doen wat ze beloven. Fijn om in Webnexus een goede partner voor hosting en toekomstig onderhoud te hebben gevonden.
Bart van den Heuvel
Bart van den Heuvel
09:43 15 Apr 23
Website laten bouwen door Joep. Werkt goed, is overzichtelijk en hij heeft duidelijk uitgelegd wat wij zelf kunnen veranderen/toevoegen. En als we dat niet goed doen heeft hij altijd nog een back-up!
Peter van der Mark
Peter van der Mark
18:48 16 Dec 20
Uitstekende en vooral vriendelijke hulp. Experts op het gebied van SEO met een goed gevoel voor wanneer iets volledig voor de klant kan worden opgepakt en wanneer enkel persoonlijk advies het meest passend is.
Siebren Hazelhoff Roelfzema
Siebren Hazelhoff Roelfzema
22:10 12 Jan 19
Via WebNexus de kans gekregen om tegen lage kosten toch een mooie website neer te zetten. Voordeel is dat je veel zelf kan doen en als je er zelf niet uitkomt, helpen ze je goed. Vaak maken ze dan even een instructie filmpje, zodat je het later nog eens terug kan kijken. Zeer tevreden over dit bedrijf
John Kamphuis
John Kamphuis
15:59 30 Dec 21
Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat van onze nieuwe website en hebben de samenwerking met WebNexus als zeer prettig ervaren. Joep en Boris hebben vanuit hun kennis proactief met ons meegedacht bij zowel de bouw als hosting van onze website. We kijken ernaar uit om de samenwerking met WebNexus voort te zetten!
max meertens
max meertens
13:25 11 Aug 22
We hebben met veel plezier samengewerkt met WebNexus. Zij zijn deskundig, snel en denken erg fijn mee!
Mijntje ten Brummelaar
Mijntje ten Brummelaar
08:13 17 Nov 22
Ik ben erg blij met de webshop die webnexus voor mij gemaakt heeft! Ze geven erg goede service en snappen mijn behoeften goed. Alleen maar lof!
A. Pals
A. Pals
18:36 03 Apr 18
De website van De Koperen Tuin hebben we laten maken bij WebNexus. Boris & Joep hebben in relatief korte tijd een vrij complexe website gebouwd, die overzichtelijk is en er ook nog mooi uit ziet. Ze reageren snel op vragen en verwerken feedback zorgvuldig, dat maakt het erg prettig samenwerken!
Marc van Eck
Marc van Eck
07:12 05 Jan 21
WebNexus heeft ons geholpen bij onze websites en het onder één dak brengen van onze domeinen. Vakkundig en behulpzaam. Wij zijn meer dan tevreden met de diensten die zij leveren en hebben geleverd.
Marcella Meijer
Marcella Meijer
10:33 15 Oct 21
Professionele jongens. Ze zijn makkelijk te benaderen en reageren en handelen snel naar de gewenste actie met een super resultaat!
Mirthe Booyink
Mirthe Booyink
17:01 10 Jan 18
WebNexus bouwde een nieuwe website voor het Koninklijk Nederlands Instituut Rome en leverde prima kwaliteit: betrouwbaar, behulpzaam en heel prettig in de communicatie. Van harte aanbevolen!
arthur weststeijn
arthur weststeijn
22:14 03 Jul 17
Meesterlijke kwaliteiten zijn hier te vinden afz een zeer tevreden klant.
Jeremy van der Plaats
Jeremy van der Plaats
13:34 14 Nov 17
Super aardige mannen die weten wat belangrijk is.Ik zat op een dood spoor met het maken van mijn website.Joep & Joep en Boris hebben de boel vlot getrokken en 100% verbeterd.Leuke boys die weinig slapen, zijn altijd voor je bezig.Ze blijven vriendelijk, zelfs als ik soms een (te) kort berichtje stuur.We zijn nog niet klaar, want de site moet rustig aan verder ontwikkeld en doorgebouwd worden.Contact gaat via Whats App en email, wat zeer prettig is voor mij omdat ik in Vietnam werk.Alhoewel ik de site veel goedkoper in Vietnam kan laten maken, weet ik zeker dat ik goed zit bij WebNexus en hoop nog jaren lang plezier van mijn nieuwe web-vrienden te hebben.Top werk mannen ! Cam on rat nhieu !Frank Winkelman
inside saigon (wooden furniture makers)
inside saigon (wooden furniture makers)
16:32 05 Feb 18
js_loader
Joep Franssen WebNexus
Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Joep