Waarom kiezen voor hosting- en onderhoudspakketten van WebNexus?

30 maart 2016 | Leestijd: 2 minuten

We krijgen vaak vragen over onze hosting- en onderhoudspakketten. Vragen als: waarom zijn jullie pakketten zoveel duurder dan de tarieven die sommige andere hostingpartijen rekenen? Wat doen jullie dan nog meer dan die andere partijen doen? Allemaal logische vragen die we met deze blog graag beantwoorden. Onder ‘onze hosting’ wordt verstaan: de hosting die wij als reseller van Antagonist leveren aan onze klanten.

Wij maken backups. Deze backups kunnen we gebruiken mocht er iets misgaan met uw website. In tegenstelling tot veel andere hostingpartijen rekenen we geen kosten voor het herstellen van backups, daar waar andere partijen veelal voor een herstelpunt een bedrag tussen de 50 à 150 euro vragen.

Wij streven naar veiligheid. Wij zorgen dat alle software geüpdatet wordt naar de meest recente versies, zodat de kans op beveiligingslekken verminderd wordt.

Persoonlijk contact. Oók WhatsApp. Wij zijn dagelijks bereikbaar via zowel e-mail als WhatsApp. Als er iets fout gaat, dan krijg je vaak dezelfde dag nog antwoord en dan lossen we problemen zo snel mogelijk op. Een whatsappberichtje naar ons is voldoende.

Onze hosting is snel. Goedkope hostingpartijen hebben vaak als nadeel dat de laadsnelheid van de website enorm traag is. Er is bespaard op goede servers wat ertoe kan leiden dat mensen de website al wegklikken alvorens ze deze bekeken hebben. Onze hosting is daarentegen rap zoals ook uit onderstaande afbeelding blijkt.

Pagespeed hetoudebos

Alles onder één dak. Vanuit praktisch oogpunt hebben we de hosting- en onderhoudspakketten in het leven geroepen. Het is immers gewoon handig om alles bij één partij te zetten, zodat er niet onnodig veel tijd verloren gaat bij problemen door toedoen van een partij waar wij van afhankelijk zijn.

E-mailadres van uw domeinnaam nodig? Wij regelen dit voor u en koppelen deze eventueel aan uw Gmail/Hotmail account.

Onze hosting is flexibel. Mocht u meer schijfruimte nodig hebben of mocht er meer dataverkeer plaatsvinden dan bij het gekozen pakket past, dan spelen wij hierop in door de benodigde ruimte toe te voegen. Hierdoor zal de website niet offline gaan, daar waar andere hostingpartijen vaak direct uw website offline halen wanneer u teveel schijfruimte gebruikt.