Social media marketing

Jouw sociale kanalen optimaal inzetten om je doelgroep te bereiken

Wil je graag je social media laten beheren door professionals? Of wil je een advertentiecampagne opzetten op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok of Snapchat? Dan is social media-marketing wat voor jou.

Social Media Marketing

Online Marketing

Adverteren op Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok?

Social media-marketing is een breed begrip. Je kunt hierbij denken aan het uitbesteden van het beheer van je sociale kanalen of aan het opzetten van een campagne. Social media-marketeers onderhouden bedrijfspagina’s door regelmatig leuke content te delen. Ze weten precies hoe ze iemands aandacht kunnen trekken en vasthouden. En als belangrijkste: hoe ze iemand aanzetten tot de gewenste actie, zoals een contactformulier invullen of je product kopen. Daarnaast zijn er ook veel specialisten actief in het opzetten van Snapchat, TikTok, LinkedIn, Facebook- of Instagramcampagnes. Dit is een andere expertise dan het adverteren in Google, omdat hier andere tools en strategieën voor gebruikt worden.

Ons aanbod
We werken samen met goede specialisten op het gebied van social media-marketing. Benieuwd of wij je kunnen helpen? Stuur ons een berichtje.

Duur van het traject
Afhankelijk van je wensen wordt er een plan gemaakt. Wil je alleen het beheer van je social media-kanalen uit handen geven? Dan kun je hier vaak op korte termijn mee ontzorgd worden. Mocht je een social media-campagne op willen laten zetten, dan kan het een paar weken duren voordat deze gebouwd en geoptimaliseerd is.

Social Media Marketing
Joep Franssen
Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Joep
Zij gingen je voor: