Een aansprekende website voor Van Gelder Tuinen

René van Gelder is de vierde generatie uit een hoveniersfamilie. Overgrootvader Jan verzorgde rond 1940 al het tuinonderhoud bij diverse welgestelden in Ridderkerk. Ook Opa Bas startte een hoveniersbedrijf: vanaf 1960, werkte hij voornamelijk voor de Gemeente Ridderkerk.Vader Cees kwam in dienst en nam het bedrijf uiteindelijk van zijn vader over. Zoon René volgde in zijn voetsporen, op gegroeid midden in het groen kun je gerust stellen dat het aanleggen van tuinen hem in het bloed zit.

Een zakelijke website voor Vriman M&A Lawyers

Vriman is een toonaangevend Nederlands M&A advocatenkantoor. Het kantoor won in 2016 de M&A Award voor beste Nederlandse M&A boutique en behoort sindsdien tot het lijstje met genomineerden. We werden door Vriman benaderd voor de bouw van een nieuwe website, met volledig nieuwe teksten en foto’s.

✅ Dynamische track record-pagina voor nieuwe deals
👔 Zakelijke uitstraling

Een nieuwe online uitstraling voor Zorgbelang Groningen

Zorgbelang Groningen behartigt de belangen van iedereen in de provincie Groningen die gebruik maakt van zorg. Het is een onafhankelijke organisatie die haar krachten bundelt met met gemeenten, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en kennisinstellingen. We hebben voor Zorgbelang Groningen een nieuwe website gebouwd, met oog voor toegankelijkheid voor alle bezoekers. De website heeft, in tegenstelling tot de oude website, een meer open en persoonlijk karakter.

🔎 Voorleesfunctie en lettergrootte aanpasbaar
📅 Agenda en nieuwsbriefmodule

Een multifunctionele website voor het Huizinga Instituut

Het Huizinga Instituut is de Nationale Onderzoekschool voor Cultuurgeschiedenis. Het verzorgt interuniversitair onderwijs voor promovendi en RMA-studenten en fungeert als landelijk forum voor de discipline. Naar aanleiding van het aankomende jubileum hebben wij een nieuwe en overzichtelijke website gebouwd, voorzien van verschillende onderwijsfunctionaliteiten.

👤 Filterbare Member Directory
📄 Cursuspagina’s met inschrijfformulier

Een uitnodigende website voor restaurant De Koperen Tuin

De Koperen Tuin is ruim 18 jaar een begrip in Leeuwarden en omstreken. Het is een veelzijdig restaurant met arrangementen voor zowel kleine als grote groepen. De oude website was niet optimaal. De nieuwe website moest deze veelzijdigheid beter uitstralen, zonder de bezoeker te overprikkelen met alle mogelijkheden.

📄 Reserverings-  en bestelformulieren
✏️ Boekingsmodule voor evenementen

Een frisse en dynamische website voor Florin Finance

Florin Finance is een corporate finance boutique met een focus op een mid-market M&A transacties. Florin werkt voor aandeelhouders en managementteams van middelgrote bedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en investeringsmaatschappijen.

Voor Florin Finance hebben we een nieuwe website ontworpen en gebouwd, op basis van aangeleverde schetsen. Het is een dynamische website met koppelingen tussen onder meer personen en transacties en een transactiefilter.

📌 Transactiefilter
👀 Dynamische content

Een overzichtelijke en persoonlijke website voor BrainNetwork

BrainNetwork is een psychologenpraktijk in de regio Utrecht met een vestiging in Zeist en Soest, waar je wordt behandeld door een erkend psycholoog. Ilse Mennen vroeg ons om een nieuwe website te realiseren. Een jaar daarvoor hadden we ook de nieuwe website voor Mindimpact gerealiseerd en omdat die samenwerking goed beviel, mochten we ook voor BrainNetwork aan de slag. Naast dat de laadsnelheid flink verbeterd mocht worden, hebben we de uitstraling consistenter gemaakt en een aantal functionaliteiten ingebouwd:

📰 Uitgebreide blogmodule
💬 WhatsApp-koppeling

Een zakelijke en meertalige website voor Curae Management B.V.

Het team van Curae Management heeft een uitgebreid trackrecord opgebouwd in het beleggen en ontwikkelen van zorgvastgoed in Nederland. Zij combineren jarenlange vastgoedervaring met uitgebreide kennis op zowel financieel als juridisch vlak. Deze mix van expertise stelt hen in staat om snel kansen te herkennen en risico’s vakkundig te kunnen beoordelen. Dit met als doel om een solide, toekomstbestendige zorgvastgoedportefeuille op te bouwen voor onze investeerders.

✅ Track-record pagina voor zorgvastgoed
✅ Meertaligheid: Nederlands en Engels

Een meertalige en dynamische website voor de Erdotex Group

Erdotex Group heeft bijna 30 jaar ervaring in het sorteren en herwaarderen van gebruikt textiel. In totaal wordt er dagelijks 130 ton textiel gesorteerd op meerdere locaties. Aan ons de vraag of wij een website konden maken die paste bij de duurzame en innovatieve visie van het bedrijf.

Een zakelijke website voor Opus Vastgoed

Opus Vastgoed ontwikkelt als gedelegeerd ontwikkelaar of als mede participant projecten van initiatief tot en met oplevering. Maar ook in de afzonderlijke fases van een project kunnen zij met hun kennis en expertise bijdragen. Wij hebben een zakelijke website gebouwd in lijn met de reeds bestaande huisstijl.

✅ Projectenmodule met losse projectpagina’s
✅ Logo-carousel voor partners

Een interactief kennisplatform voor Cornerstones Academy

Cornerstones biedt specialistische hulp bij opvoedings- en opgroeiproblemen aan kinderen, jongeren en gezinnen. Bij de Cornerstones Academy vind je relevante informatie over gezinshuiszorg in Groningen en Drenthe. In samenwerking met verschillende gasthuizen en Cornerstones hebben we een platform ontwikkeld waar niet alleen kennis gedeeld kon worden, maar ook trainingen en workshops worden gedeeld.

✅ Interactief kennisplatform met praktijkverhalen
✅ Nieuwsmodule
✅ Kennisbank