Een zakelijke website voor Opus Vastgoed

Opus Vastgoed ontwikkelt als gedelegeerd ontwikkelaar of als mede participant projecten van initiatief tot en met oplevering. Maar ook in de afzonderlijke fases van een project kunnen zij met hun kennis en expertise bijdragen. Wij hebben een zakelijke website gebouwd in lijn met de reeds bestaande huisstijl.

 • Projectenmodule met losse projectpagina’s
 • Logo carousel voor partners
Een zakelijke en meertalige website voor Curae Management B.V.

Het team van Curae Management heeft een uitgebreid trackrecord opgebouwd in het beleggen en ontwikkelen van zorgvastgoed in Nederland. Zij combineren jarenlange vastgoedervaring met uitgebreide kennis op zowel financieel als juridisch vlak. Deze mix van expertise stelt hen in staat om snel kansen te herkennen en risico’s vakkundig te kunnen beoordelen. Dit met als doel om een solide, toekomstbestendige zorgvastgoedportefeuille op te bouwen voor onze investeerders.

 • Track-record pagina voor zorgvastgoed objecten
 • Meertaligheid: Nederlands en Engels
Een zakelijke website voor Vriman M&A Lawyers

Vriman is een toonaangevend Nederlands M&A advocatenkantoor. Het kantoor won in 2016 de M&A Award voor beste Nederlandse M&A boutique en behoort sindsdien tot het lijstje met genomineerden. We werden door Vriman benaderd voor de bouw van een nieuwe website, met volledig nieuwe teksten en foto’s.

 • Dynamische track record-pagina voor nieuwe deals
 • Zakelijke uitstraling
Een nieuwe online uitstraling voor Zorgbelang Groningen

Zorgbelang Groningen behartigt de belangen van iedereen in de provincie Groningen die gebruik maakt van zorg. Het is een onafhankelijke organisatie die haar krachten bundelt met met gemeenten, zorgaanbieders, zorgverzekeraars en kennisinstellingen. We hebben voor Zorgbelang Groningen een nieuwe website gebouwd, met oog voor toegankelijkheid voor alle bezoekers. De website heeft, in tegenstelling tot de oude website, een meer open en persoonlijk karakter.

 • Voorleesfunctie en lettergrootte aanpasbaar
 • Agenda en nieuwsbriefmodule
Een uitnodigende website voor restaurant De Koperen Tuin

De Koperen Tuin is ruim 18 jaar een begrip in Leeuwarden en omstreken. Het is een veelzijdig restaurant met arrangementen voor zowel kleine als grote groepen. De oude website was niet optimaal. De nieuwe website moest deze veelzijdigheid beter uitstralen, zonder de bezoeker te overprikkelen met alle mogelijkheden.

 • Reserverings-  en bestelformulieren
 • Boekingsmodule voor evenementen
Een meertalige en dynamische website voor de Erdotex Group

Erdotex Group heeft bijna 30 jaar ervaring in het sorteren en herwaarderen van gebruikt textiel. In totaal wordt er dagelijks 130 ton textiel gesorteerd op meerdere locaties. Aan ons de vraag of wij een website konden maken die paste bij de duurzame en innovatieve visie van het bedrijf.

Een multifunctionele website voor het Huizinga Instituut

Het Huizinga Instituut is de Nationale Onderzoekschool voor Cultuurgeschiedenis. Het verzorgt interuniversitair onderwijs voor promovendi en RMA-studenten en fungeert als landelijk forum voor de discipline. Naar aanleiding van het aankomende jubileum hebben wij een nieuwe en overzichtelijke website gebouwd, voorzien van verschillende onderwijsfunctionaliteiten.

 • Filterbare Member Directory
 • Cursuspagina’s met inschrijfformulier