Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijke projecten

Wij vinden het belangrijk om ons ook voor maatschappelijke initiatieven in te zetten. Zo steunen we jaarlijks een goed doel. Dit jaar was dat Artsen Zonder Grenzen. Daarnaast ondersteunen wij jaarlijks een non-profit door het kosteloos bouwen van een website.

Website laten maken Groningen

Digital Partner

Diyalo Foundation

Wij zijn de digitale partner van de Diyalo Foundation in Nederland. Wij hebben de website gebouwd. Daarnaast hosten en onderhouden we deze. Nieuwe projecten worden regelmatig toegevoegd en kun je bekijken op: diyalofoundation.org.

Wat doet Diyalo?

Deze stichting bouwt scholen en ondersteunt de lokale gemeenschap bij landbouw en het opwekken van duurzame energie. In tegenstelling tot veel andere goede doelen wordt er samen met de gemeenschap aan deze projecten gewerkt. Financiële middelen worden vaak in Nepal zelf opgehaald en ingezet om het leven in de gemeenschap te verduurzamen. Ook tijdens coronapandemie heeft de Diyalo Foundation zich ingezet om beademingsapparatuur voor de lokale bevoling te installeren.

Diyalo Foundation
WebNexus created an eye-catching and professional website for us in a short time. It was very pleasant to work with them. They listened to our input and feedback and communicated very clearly what would or wouldn’t work. I would definitely recommend them!
Isabelle Scholte
Isabelle Scholte
Diyalo Foundation

Groene webhosting van Antagonist

Het internet is verantwoordelijk voor 10% van het totale wereldwijde energieverbruik, waarbij datacenters verantwoordelijk zijn voor 2-3% van het totale wereldwijde energieverbruik. Er wordt dus een enorme hoeveelheid energie verbruikt bij het bezoeken van websites. Om de milieu-impact van onze website te minimaliseren wordt onze website volledig groen gehost via Antagonist, met Nederlandse duurzame energie.

Groene hosting Antagonist x WebNexus
Joep Franssen
Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Joep
Zij gingen je voor: