Zoekmachine adverteren (SEA)

Target je doelgroep met sterke advertenties

Wil je op korte termijn meer bezoekers naar je website krijgen? En ben je bereid per bezoeker te betalen? Dan is zoekmachine adverteren een logische keus.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Online Marketing

Adverteren in Google

Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA (itje: Search Engine Advertising) genoemd. Hiermee kun je heel gericht adverteren op de zoektermen die relevant zijn voor jouw organisatie. Je betaalt per klik op de advertentie. De kosten hangen af van de concurrentie op de zoektermen. Wanneer meerdere mensen willen adverteren op een bepaalde zoekterm dan wordt het plekje vergeven aan de hoogste bieder. Je kunt aangeven wat je maximale klikbudget is per dag en op basis daarvan komen er bezoekers naar je website.

Ons aanbod
Wij werken samen met specialisten op het gebied van zoekmachine adverteren. Benieuwd of wij je verder kunnen helpen? Stuur ons een berichtje.

Duur van het traject
Een advertentiecampagne wordt binnen twee tot vier weken opgezet. Op basis van de resultaten wordt deze de daaropvolgende weken verder gefinetuned. Na één tot twee maanden staat er een geoptimaliseerde en winstgevende campagne.

SEA Google Adverteren
Joep Franssen
Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Joep
Zij gingen je voor: