Advocatenkantoor website

Websites voor advocaten

Vandaag de dag is het internet, de smartphone en de notebook niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Dit heeft ertoe geleid dat mensen zo ongeveer alles via het web opzoeken. Waar is de dichtstbijzijnde supermarkt? Hoelaat vertrekt mijn trein? Wat kan ik het best tegen hoofdpijn doen? Dit geldt zeker ook voor juridische vraagstukken. In hoeverre ben ik aansprakelijk voor de schade die mijn huisdier aan een ander heeft veroorzaakt? Wat is een onrechtmatige daad? Wat zijn mijn rechten in deze situatie? Het is de afgelopen jaren dan ook steeds vanzelfsprekender geworden dat de mens online juridische hulp zoekt dan wel online zoekt naar een juridische professional die hem kan bijstaan. Een goede, veilige, betrouwbare en toegankelijke site is voor een advocaat dan ook van cruciaal belang.

Jouw online visitekaartje

Waar je het als advocaat vroeger nog vooral moest hebben van de mond-tot-mondreclame, veel advertenties en flyers, is de sleutel voor naamsbekendheid voor de hedendaagse advocaat een goede, betrouwbare en overzichtelijke site met goede reviews. Uw site vormt het visitekaartje van uw advocatenkantoor. De cliënt die via het internet uw kantoor tegenkomt, moet meteen een betrouwbare en zorgeloze indruk krijgen. Het is van belang dat uw site goed vindbaar is in diverse zoekmachines zoals Google en Yahoo. Tevens is het van belang dat de site van uw kantoor is gericht op de doelgroep van uw cliënten, zo kunt u uw site in diverse talen weergeven of een voorleesfunctie toevoegen. Dit is uiteraard afhankelijk van de doelgroep van uw kantoor.

Meer dan alleen een visitekaartje

Een groeiende groep juristen en advocatenkantoren gebruiken hun site niet alleen als een visitekaartje, maar ook als een bindmiddel. Zo zijn er diverse kantoren die regelmatig interessante juridische artikelen op hun site lanceren, een blog bijhouden over bepaalde lopende zaken en online cliënten advies geven via een videocall of chat.

Social Media gebruiken als bindmiddel

U kunt de naamsbekendheid van uw kantoor een nog grotere boost geven door actief gebruik te gaan maken van Social Media. Zo kunt u regelmatig een bericht posten op Facebook of een foto van uw werkzaamheden op Instagram plaatsen. Hiermee vergroot u de online reikwijdte van uw kantoor. Tevens leren uw cliënten uw kantoor van een ander perspectief kennen. Dit kan diverse voordelen hebben voor u en uw kantoor.

WebNexus is er voor u

Bent u overtuigd van de noodzaak van een goede, overzichtelijke, betrouwbare en solide site voor uw advocatenkantoor. Alleen rijst de vraag: hoe dit te realiseren? Dan bent u bij WebNexus aan het juiste adres. Wij bouwen goedvindbare en betrouwbare websites voor advocatenkantoren. Door onze jarenlange ervaring, onze diverse expertises en onze brede kennis kunnen wij samen met u tot een site op maat komen voor uw kantoor.