Tweetfavy

Tweetfavy Twitter Marketing

Naast het feit dat wij ons bezighouden met het opzetten van websites, bieden we ook marketing gerelateerde diensten. Een daarvan is het optimaliseren van Sociale Media middels diverse tools. Vandaag lichten we de Tweetfavy Twitter tool toe.

Wat is Tweetfavy?

Tweetfavy is een tool die je kunt inzetten om je publiek op Twitter te vergroten. Het is een geautomatiseerd systeem dat het mogelijk maakt om binnen korte tijd een groot aantal volgers te verwerven.

Wij kregen de kans om de tool een tijdje te testen en onze ervaringen op papier te zetten. Uiteraard kan iedereen de tool gratis voor een periode van 30 dagen proberen. Zo hebben wij Tweetfavy op verschillende Twitter accounts geïnstalleerd (@VipHorloges, @WebNexus_nl en @AlbufeiraReizen), opdat we voldoende kennis van deze tool hebben opgedaan om er deze blog aan te wijden.

Hoe werkt Tweetfavy?

Bij Tweetfavy kan de gebruiker instellen hoe hij extra volgers wil verwerven.  Zo kan deze instellen dat zijn/haar Twitter account automatisch alle tweets ‘als favoriet aanmerkt’ die een bepaalde term bevatten. Zodra een ander account een tweet eruitgooit met een term die jij hebt ingesteld, dan zal jouw account deze tweet als favoriet aanmerken. Mensen van wie je een tweet als favoriet aanmerkt, krijgen de melding dat jij hun tweet geliket hebt en zo ontstaat de kans dat ze je zullen volgen. Zo krijg je een Twitter conversie. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden om conversies te behalen. Zo kan je ook automatisch een bepaalde groep mensen volgen van wie een groep je weer zal terugvolgen.

Wees niet bang voor scheve verhouding in het aantal volgers en volgenden. De tool heeft ook een automatische cleanup tool waarmee de ‘favoriete’ tweets weer geunfavourite worden en/of waarmee je mensen weer kunt ontvolgen.

Onze ervaring met Tweetfavy

Tweetfavy heeft voor onze Twitter accounts veel extra volgers opgeleverd. Wij gebruiken deze tool in combinatie met de Omnileads Twitter tool en deze combinatie heeft voor onze accounts meer dan 700 volgers opgeleverd op alleen al @AlbufeiraReizen. Ook op @WebNexus_NL zorgt deze tool voor enorme progressie in ons Twitter bereik. Naast dergelijke tools kun je ook via diverse websites Twitter volgers en Instagram volgers kopen. Mocht je dit overwegen, zorg dan wel dat de volgers echt zijn en je geen rare verhouding krijgt in het aantal comments en likes en je aantal volgers.

Kosten

Tweetfavy kun je gratis proberen voor 30 dagen en daarna kan je (als het bevalt) een abonnement afsluiten (vanaf 9 dollar per maand).

Tweetfavy Pricing

Geïnteresseerd in nog meer productenreviews? Lees gerust onze review over de Internet Succes Gids van Jacko Meijaard en de KWFinder tool.

Heb je een all-in website nodig? Ook dan zit je bij ons goed. Wij bouwen websites voor ondernemers uit onder andere ondernemers uit Maastricht, Middelburg, Nieuwegein, Roermond, Venlo, Weert en Zwolle.