Een aansprekende website voor Van Gelder Tuinen

Over Van Gelder Tuinen

René van Gelder is de vierde generatie uit een hoveniersfamilie. Overgrootvader Jan verzorgde rond 1940 al het tuinonderhoud bij diverse welgestelden in Ridderkerk. Ook Opa Bas startte een hoveniersbedrijf: vanaf 1960, werkte hij voornamelijk voor de Gemeente Ridderkerk.Vader Cees kwam in dienst en nam het bedrijf uiteindelijk van zijn vader over. Zoon René volgde in zijn voetsporen, op gegroeid midden in het groen kun je gerust stellen dat het aanleggen van tuinen hem in het bloed zit.

Situatie

Sinds een 2016 werkt WebNexus samen met Van Gelder Tuinen. Na een aantal jaar was de website aan een nieuwe uitstraling toe. Professioneler, aansprekender en met vooral veel ruimte voor beeld. Door de ruime ervaring van Van Gelder Tuinen was er voldoende beeldmateriaal om een aansprekende website te laten ontwikkelen.

Oplossing

De uitstraling van de nieuwe website van Van Gelder Tuinen staat in groot contrast met de vorige website. In plaats van een lichte uitstraling is er gekozen voor een ‘exclusieve’ donkere uitstraling met oog voor detail. Daarnaast is er een uitgebreid fotoboek aangelegd en is de projectenpagina een echte eye-catcher. Wij zijn erg trots op het eindresultaat.

Bekijk website
https://vangeldertuinen.nl