Een uitnodigende website voor restaurant De Koperen Tuin

Over de Koperen Tuin

De Koperen Tuin is ruim 18 jaar een begrip in Leeuwarden en omstreken. Het is een veelzijdig restaurant met arrangementen voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt er ook terecht voor het geven van bruiloften, muzikale evenementen of congressen.

Situatie

De vorige website had geen duidelijke structuur. Gezien het grote aantal arrangementen en evenementen, moest de website alle mogelijkheden op een aantrekkelijke wijze visualiseren. Er werd ons gevraagd of wij hier een passende site voor konden maken.

Oplossing

We hebben gekozen voor een goede balans tussen tekst en beeld. De Koperen Tuin ligt in een prachtige – bosrijke – omgeving. Gelukkig hadden we veel beeldmateriaal tot onze beschikking. Zowel menukaarten als evenementenpagina’s worden begeleid met veel foto’s en video’s. Iedere evenementen- en arrangementenpagina moet de bezoeker gelijk de mogelijkheid bieden om te boeken. Ook tijdens de coronaperiode heeft de website nieuwe functionaliteiten gekregen om reservering en take-away makkelijker te maken. Het is een overzichtelijke website geworden waar we erg trots op zijn.

Bekijk website
https://www.dekoperentuin.nl/
De Koperentuin Project