Een overzichtelijke en persoonlijke website voor BrainNetwork

Over BrainNetwork

BrainNetwork is een psychologenpraktijk in de regio Utrecht met een vestiging in Zeist en Soest, waar je wordt behandeld door een erkend psycholoog. Zij zijn gespecialiseerd in meerdere behandelmethodes, zoals cognitieve gedragstherapie,  EMDR, biofeedback, neurofeedback, en PMT om mensen met o.a. angst en paniek, slaapproblemen, stemmingsproblemen, stress, burn-out, AD(H)D en trauma te helpen.

Situatie

In het verleden hadden we al een zoekmachine optimalisatie traject voor BrainNetwork uitgevoerd. Tijdens dit traject hebben we naar volle tevredenheid de organische vindbaarheid aanzienlijk verhoogd. Om die reden kwam Ilse een aantal jaar later bij ons terug om de gehele website in een nieuw jasje te steken. Naast dat er een aantal functionaliteiten bij moesten komen, mocht het geheel er consistenter uit komen te zien en ook de laadsnelheid mocht flink verbeterd worden. Bovendien had ze net een nieuwe praktijk overgenomen waar ook een website voor online moest komen die in dezelfde consistente lijn zou worden gerealiseerd.

Oplossing

Met deze aanvraag zijn we aan de slag gegaan. Met als resultaat: een multifunctionele website met onder andere aandacht voor het geven van informatie. Een rustige uitstraling met een uitgebreide blog module en met een persoonlijke look-and-feel. Daarnaast is er een Whatsapp-koppeling ingebouwd en een logische pagina structuur opgezet die niet alleen door bezoekers, maar ook Google gewaardeerd wordt.

Boris en Joep van WebNexus hebben mij erg goed geholpen. De samenwerking is erg fijn en het werk dat ze doen is uitstekend.
Ilse Mennen Brainnetwork
Ilse Mennen
Oprichter Brainnetwork
Bekijk website
https://brainnetwork.nl