Een zakelijke website voor Opus Vastgoed

Over Opus Vastgoed

Opus Vastgoed ontwikkelt als gedelegeerd ontwikkelaar of als mede participant projecten van initiatief tot en met oplevering. Maar ook in de afzonderlijke fases van een project kunnen zij met hun kennis en expertise bijdragen. Zij streven naar samenwerkingen met beleggers, investeerders en bouwers.

Situatie

De voormalige website was niet toekomstbestendig. Het design was verouderd, SSL-certificaat ontbrak (privacywetgeving) en de website was bovenal erg traag. Er was behoefte aan een compleet nieuwe uitstraling met hoofdzakelijk aandacht voor het uitlichten van gerealiseerde projecten.

Oplossing

Wij hebben een zakelijke website gebouwd met een aansprekende projectenpagina. Gezien het mooie track-record heeft ieder project een eigen projectenpagina met het bijbehorende beeldmateriaal. Naast een aansprekende uitstraling hebben we de website beheervriendelijk gemaakt zodat Opus Vastgoed zelfstandig nieuwe projecten kan toevoegen. De kleurstelling hebben we in lijn met de reeds bestaande huisstijl gehouden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Lorem ipsum
Dolor sit
Bekijk website
https://www.opusvastgoed.nl/
Opus Vastgoed