Een multifunctionele website voor het Huizinga Instituut

Over het Huizinga Instituut

Het Huizinga Instituut is de Nationale Onderzoekschool voor Cultuurgeschiedenis. Het verzorgt interuniversitair onderwijs voor promovendi en RMA-studenten en fungeert als landelijk forum voor de discipline.

Situatie

De vorige website voldeed niet qua functionaliteiten en look-and-feel. Bovendien lag het 25-jarig jubileum in het verschiet. Daarom kwam bij ons de aanvraag binnen om de nieuwe website voor het Huizinga Instituut te bouwen. Een grootschalig project met enige tijdsdruk, omdat de nieuwe website op de dag van het online jubileumfeest gepresenteerd zou worden.

Oplossing

In korte tijd hebben we een moderne nieuwe website ontwikkeld. Er kwam een nieuwe huisstijl, inclusief een nieuw logo. Het is een dynamische website geworden, met ruimte voor cursussen en nieuwsberichten. Daarnaast moest er een ledenbestand ingebouwd worden met profielpagina’s. Het eindresultaat: een elegante en functionele website die op het jubileum goed werd ontvangen!

We zijn heel blij met de nieuwe website die WebNexus voor het Huizinga Instituut heeft gebouwd. Zowel qua look als functionaliteiten is het precies geworden wat we wilden. Joep en Boris waren altijd snel en goed bereikbaar. Ze zijn servicegericht en prettig in de omgang. Een aanrader dus!
Annelien - Huizinga Instituur
Annelien Krul
Huizinga Instituut
Bekijk website
https://www.huizingainstituut.nl/
Huizinga Instituut