Een frisse en dynamische website voor Florin Finance

Florin Finance is een onafhankelijk corporate finance boutique met een focus op een mid-market M&A transacties. Florin werkt voor aandeelhouders en managementteams van middelgrote bedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en investeringsmaatschappijen.

Situatie

Florin Finance was toe aan een nieuwe website omdat de uitstraling van de oude website niet meer toereikend was. Er was behoefte aan een website met een moderne, frisse look-and-feel. Daarnaast wilde Florin een dynamische koppeling tussen transacties en personen en een transactiefilter.

Oplossing

Florin Finance had de wensen al duidelijk in kaart gebracht in aangeleverde schetsen. Deze hebben wij vertaald naar een aantrekkelijke, responsive website met volledig nieuwe foto’s. De website is meertalig en beschikt over het gewenste transactiefilter. Ook hebben we een koppeling gebouwd tussen personen en transacties, waardoor per persoon de laatste transactie weergegeven wordt.

Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat van onze nieuwe website en hebben de samenwerking met WebNexus als zeer prettig ervaren. Joep en Boris hebben vanuit hun kennis proactief met ons meegedacht bij zowel de bouw als hosting van onze website. We kijken ernaar uit om de samenwerking met WebNexus voort te zetten!
Florin Finance
Max Meertens
Analyst @ Florin Finance
Bekijk website
https://florinfinance.nl/nl/
Florin Finance