Een meertalige en dynamische website voor de Erdotex Group

Over Erdotex Group

Erdotex Group B.V. heeft bijna 30 jaar ervaring in het sorteren en herwaarderen van gebruikt textiel. In totaal wordt er dagelijks 130 ton textiel gesorteerd op meerdere locaties.

Situatie

Erdotex had al een website, maar deze was niet helemaal up-to-date. Aan ons de vraag of wij een website konden maken die past bij de duurzame en innovatieve visie van het bedrijf. Aangezien Erdotex in 2020 een nieuwe vestiging te Ridderkerk heeft geopend met een state-of-the-art productieproces, dient de website ook een hedendaagse uitstraling te hebben. Precies een goede timing om ook online een verbeterslag te maken.

Oplossing

We hebben daarom besloten om de website van veel beeldmateriaal te voorzien om zowel het bedrijf als het productieproces uit te lichten. We hebben gekozen voor een video header en een goede verhouding tussen tekst en beeld. Aangezien Erdotex stakeholders heeft in binnen- en buitenland is de website in vier talen opgeleverd. In de toekomst zullen we hier nog nieuwe functionaliteiten aan toevoegen.

Zeer flexibel en snelle response in combinatie met uitstekend web design maken WebNexus een geweldige partner!
Mert Erdotex
Mert Ozturk
Erdotex Group B.V.
Bekijk website
https://www.erdotex.com/
Erdotex Project