Een zakelijke en meertalige website voor Curae Management B.V.

Over Curae

Het team van Curae Management heeft een uitgebreid trackrecord opgebouwd in het beleggen en ontwikkelen van zorgvastgoed in Nederland. Zij combineren jarenlange vastgoedervaring met uitgebreide kennis op zowel financieel als juridisch vlak.

Situatie

De voormalige website leende zich niet goed voor het delen van het track-record van Curae. Er was de wens om de zorgvastgoedportefeuille meer centraal te stellen op de website. Daarnaast mocht er een compleet nieuwe uitstraling komen. Wel met behoud van rust, overzicht en een less-is-more karakter.

Oplossing

Wij hebben een website gerealiseerd met een rustige, zakelijke uitstraling. De website is opgeleverd in Nederlands en Engels. Daarnaast hebben we een track-record module ingebouwd waar gemakkelijk nieuwe objecten aan toegevoegd kunnen worden. Kortom, een toekomstbestendige website met een aansprekende uitstraling.

In 2021 hebben wij de website van Curae laten updaten en restylen door WebNexus. Wij zijn erg te spreken over het eindresultaat. Er wordt op een prettige manier meegedacht en feedback wordt snel verwerkt. Daarnaast wordt er altijd snel gereageerd, de communicatie verloopt zeer vlot en prettig. Ook is het fijn dat de website nu goed zelf te onderhouden is. Kortom: prima ervaring met WebNexus!

Marcel van der Graaf
Marcel van der Graaf
CIO @ Curae
Bekijk website
https://curae.nl/
Curae Management B.V.