Een interactief kennisplatform voor Cornerstones Academy

Over de Cornerstones Academy

Cornerstones biedt specialistische hulp bij opvoedings- en opgroeiproblemen aan kinderen, jongeren en gezinnen. Bij de Cornerstones Academy vind je relevante informatie over gezinshuiszorg in Groningen en Drenthe.

Situatie

In het verleden hebben we de website voor Cornerstones ontwikkeld. Deze samenwerking was goed bevallen en om die reden kwam Cornerstones bij ons met het verzoek om een platform te ontwikkelen. Dit moest de plek worden waar gezinshuizen met elkaar in contact konden komen en kennis gedeeld kon worden.

Oplossing

In samenwerking met verschillende gasthuizen en Cornerstones hebben we een platform ontwikkeld waar niet alleen kennis gedeeld kon worden, maar ook trainingen en workshops worden gedeeld. Dit dynamische platform is de plek waar samenwerken, kennisdelen en uitwisselen centraal staat. Je kan er inspiratie opdoen, het laatste nieuws vinden over het werkveld, lezen hoe het is om een gezinshuis te zijn, en informatie krijgen over interessante trainingen of ontmoetingen. De gedachte achter dit platform is om samen te werken aan professionalisering van gezinshuiszorg.

We hebben met veel plezier samengewerkt met WebNexus. Zij zijn deskundig, snel en denken erg fijn mee!
Mijntje ten Brummelaar
Projectcoördinator Cornerstones Academy
Bekijk website
https://cornerstonesacademy.eu
Cornerstones Academy