WebNexus is onlangs onderdeel van Ecoteers geworden. De langdurige samenwerking tussen ons heeft geleid tot het besluit dat het webdesignbureau WebNexus Webdesign uit Groningen wordt overgenomen door Ecoteers. Door deze overname zet Ecoteers een belangrijke stap in de uitbreiding van het bedrijf naar Noord-Nederland. Met het doel om een breder publiek in heel Nederland te bereiken. Ecoteers is enthousiast over deze ontwikkeling en ziet uit naar de samenwerking met de partners van WebNexus. 

Ondanks de overname zal de naam WebNexus behouden blijven. Ecoteers stelt als doel om gezamenlijk met WebNexus de kennis en krachten te bundelen. Dit zal ervoor zorgen dat Ecoteers een waardevolle bijdrage levert in de fases na de bouw van de websites.

Maak kennis met Ecoteers

Ecoteers heeft Webnexus overgenomen, maar wat kenmerkt dit bedrijf en waar staan zij voor? Het bedrijf Ecoteers staat voor duurzame marketing, waarbij ze sterke online strategieën toepassen met een duurzame impact. Ze zetten zich in voor het leveren van positieve bijdragen aan de wereld via hun diensten, projecten en partnerschappen. Bij Ecoteers wordt er gefocust op het gebruiken van verantwoorde producten, waarbij ze verschillende diensten aanbieden. Denk aan zoekmachine optimalisatie, copywriting en webdevelopment, waarbij ze hoogwaardig werk aanleveren. Dankzij de sterke en doeltreffende communicatie is het klantencontact bij Ecoteers helder en transparant en zijn veel tevreden over de samenwerking met het bedrijf.

De waardes 

Het bedrijf hanteert bepaalde waarden die ze nastreven en toepassen. Allereerst staan al hun diensten bekend om hun duurzaamheid. Hoewel het bedrijf online werkt is het moeilijk om op dat gebied impact te maken, daarom zetten ze zich in om op andere gebieden een bijdrage te leveren. Zo is Ecoteers aangesloten bij een duurzame bank, maken ze gebruik van servers op zonne-energie, is het interieur tweedehands en bestaan de bedrijf-shirts uit 100% organische materialen. 

Ten tweede zet Ecoteers zich in om voor elke 1.666 woorden die de copywriting afdeling schrijft een boom te planten. Daarnaast wordt er bij elke dienst die ze aanbieden een boom geplant. Als je nu een webshop laat maken bij Ecoteers wordt er dan ook een boom geplant voor het uitvoeren van deze dienst.

Tot slot ondersteunt het bedrijf groene bedrijven, waaronder start-ups en ngo’s. Deze bedrijven kunnen kosteloos hulp of een gereduceerd tarief ontvangen als ze beschikken over beperkte financiële middelen, maar wel bij willen dragen aan een betere wereld.

 

Gezamenlijke toekomst

Ecoteers staat beraad om jou te helpen met hun diensten en wil tegelijkertijd een positieve impact op de wereld hebben. Dit vinden wij bij WebNexus een goed streven om aan te houden. Daarom overhandigen wij met trots en zonder zorgen dit bedrijf aan Ecoteers en kijken we uit naar een veelbelovende toekomst. Laten we onze krachten bundelen en de beste resultaten voor jou bereiken, met een groenere wereld als gezamenlijk doel. Heb je vragen of wil je met ons in gesprek over een bepaalde dienst, neem dan contact met ons op!